Seleccionar página

VILAMAJOR ES VESTEIX DE LILA 2023

4t concurs d’INSTAGRAM de balcons, finestres i aparadors pel mes lila

Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor posa en marxa el 4t concurs de fotografies via la xarxa social Instagram de balcons, finestres, aparadors i exteriors d’ambdós municipis. Aquest concurs forma part de les activitats organitzades durant el mes de març, en commemoració del mes de les dones.

Aquest concurs està obert a tothom i consisteix en què particulars s’animin a decorar els seus balcons, finestres o exteriors; els comerciants els seus aparadors; i, la novetat d’enguany, és animar als serveis (escoles, llar d’infants, CAP, biblioteca, casal de la gent gran, residències d’avis…) a què decorin les seves finestres o exteriors, amb l’objectiu de donar color i visibilitzar els carrers del municipi en relació al mes de la dona. 

Les inscripcions per participar al concurs estaran obertes durant tot el mes de març, son gratuïtes i es faran via la xarxa social Instagram. Les persones, comerços o serveis que vulguin participar al concurs hauran de seguir les bases:

 

BASES CONCURS DE GUARNIMENT DE BALCONS/FINESTRES, APARADORS i EXTERIORS PEL MES LILA:

 

Article 1. Objecte de les bases.

Les presents bases tenen per objecte regular el concurs de fotografies d’Instagram de balcons, finestres, aparadors i exteriors guarnits pel mes lila que es realitzarà dins de l’àmbit territorial dels municipis de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor. 

Pel fet de presentar la sol·licitud de participació els concursants accepten les presents bases.

Article 2. Objectiu i funcionament 

L’objectiu del concurs és promoure i incentivar que els vilamajorins i les vilamajorines engalanin els seus balcons, finestres, aparadors i/o exteriors amb elements representatius de les dones, per a celebrar el mes lila, dedicat íntegrament a les dones.

 

Article 3. Àmbit Territorial i temporal del concurs.

El concurs s’estén a tots aquells balcons, finestres, aparadors i/o exteriors situats dins de les localitats de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor. La decoració haurà d’estar instal·lada, com a data màxima, el dimecres 8 de març de 2023. 

 

Article 4. Requisits dels balcons, finestres, aparadors i/o exteriors per poder concursar.

Els balcons, finestres, aparadors i/o exteriors que desitgin participar al concurs poden estar decorats amb qualsevol element ornamental, disposats de tal manera que no puguin causar cap tipus de perill per la integritat dels vianants de la via pública i sempre i quan estiguin dedicats a les dones. 

 

Article 5. Procediment per a concursar.

Les persones, comerços o serveis que vulguin participar al concurs hauran de seguir el següent procediment: 

  1. Engalanar els balcons, finestres, aparadors i/o exteriors amb motius on les dones en siguin les protagonistes.
  2. Fotografiar els balcons, finestres, aparadors i/o exteriors engalanats del municipi.

Penjar les fotografies a la xarxa social Instagram. Caldrà etiquetar l’associació @viladones i afegir els hashtags #meslilavilamajor23 i #concursbalconsliles23, #concursaparadorsliles23, o bé #concursserveisliles23 en funció de la categoria a la que es vol participar. Els participants també podran afegir els comentaris personals que vulguin, per tal d’especificar la fotografia o reivindicar el paper de la dona al municipi.  Caldrà que es tingui el perfil obert per tal que Viladones pugui verificar la seva participació i quantitat de likes.

Article 6. Composició i deliberació del Jurat.

Aquest concurs no té un jurat tradicional i el jurat son les persones usuàries d’Instagram. Així doncs, el balcó, finestra, aparador o exterior guanyador serà aquell que obtingui més quantitat de likes (m’agrada).  

Article 7. Temàtica.

Només podran participar al concurs aquells balcons, finestres, aparadors i/o exteriors engalanats amb motius on la dona sigui la principal protagonista. 

 

Article 8. Premis.

S’han establert sis premis. Hi haurà dos guardons per la fotografia d’Instagram de la millor decoració de balcó o finestra particular, un guardó per Sant Antoni de Vilamajor i un per Sant Pere de Vilamajor. Dos guardons per la fotografia d’Instagram al millor aparador de comerç, un guardó per Sant Antoni de Vilamajor i un per Sant Pere de Vilamajor. I, finalment, dos guardons per la fotografia d’Instagram al millor exterior o finestra de servei, un guardó per Sant Antoni de Vilamajor i un per Sant Pere de Vilamajor.

 

L’Associació Viladones emetrà un veredicte el dia 31 de març i contactarà amb les guanyadores via la xarxa social Instagram.

 

Estigueu atentes a la web, facebook i Instagram de l’Ajuntament de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor i de @viladones, on s’aniran publicant actualitzacions sobre el concurs de balcons, finestres, aparadors i/o exteriors.

Viladones, febrer del 2023.