Seleccionar página

VILAMAJOR ES VESTEIX DE LILA. 2022

3r concurs d’INSTAGRAM de balcons, finestres i aparadors pel mes lila

Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor posa en marxa el 3r concurs de fotografies via la xarxa social Instagram de balcons, finestres i d’aparadors d’ambdós municipis. Aquest concurs forma part de les activitats organitzades durant el mes de març, en commemoració del mes de les dones.

Aquest concurs està obert a tothom i consisteix en què particulars s’animin a decorar els seus balcons i les seves finestres, i els comerciants els seus aparadors o seus, amb l’objectiu, de donar color i visibilitzar els carrers del municipi en relació al mes de la dona. 

Les inscripcions per participar al concurs estaran obertes durant tot el mes de març, son gratuïtes i es faran via la xarxa social Instagram. Les persones o comerços que vulguin participar al concurs hauran de seguir les bases:

 

BASES CONCURS DE GUARNIMENT BALCONS/FINESTRES I APARADORS PEL MES LILA:

 

Article 1. Objecte de les bases.

Les presents bases tenen per objecte regular el concurs de fotografies d’Instagram de balcons, finestres i aparadors guarnits pel mes lila que es realitzarà dins de l’àmbit territorial dels municipis de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor. 

Pel fet de presentar la sol·licitud de participació els concursants accepten les presents bases.

Article 2. Objectiu i funcionament 

L’objectiu del concurs és promoure i incentivar que els vilamajorins i les vilamajorines engalanin els seus balcons, finestres i aparadors amb elements representatius de les dones, per a celebrar el mes de març o mes lila, dedicat íntegrament a les dones.

 

Article 3. Àmbit Territorial i temporal del concurs.

El concurs s’estén a tots aquells balcons, finestres i aparadors situats dins de les localitats de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor. El balcó haurà de lluir la decoració com a data màxima, el dimarts 8 de març. 

 

Article 4. Requisits dels balcons, finestres i aparadors per poder concursar.

Els balcons, finestres i/o aparadors que desitgin participar al concurs poden estar decorats amb qualsevol element ornamental, disposats de tal manera que no puguin causar cap tipus de perill per la integritat dels vianants de la via pública i sempre i quan estiguin dedicats a les dones. 

 

Article 5. Procediment per a concursar.

Les persones o comerços que vulguin participar al concurs hauran de seguir el següent procediment: 

  1. Engalanar els balcons i/o les finestres i els aparadors amb motius on les dones en siguin les protagonistes.
  2. Fotografiar els balcons i/o les finestres i els aparadors engalanats del municipi.
  3. Penjar les fotografies a la xarxa social Instagram. Caldrà etiquetar l’associació @viladones i afegir els hastags #meslilavilamajor22 i #concursbalconsliles22 o bé #concursaparadorsliles22, en funció de la categoria a la que es vol participar. Els participants també podran afegir els comentaris personals que vulguin, per tal d’especificar la fotografia o reivindicar el paper de la dona al municipi.  Caldrà que es tingui el perfil obert per tal que Viladones pugui verificar la seva participació i quantitat de likes.

Article 6. Composició i deliberació del Jurat.

Aquest concurs no té un jurat tradicional i el jurat son les persones usuàries d’Instagram. Així doncs, el balcó, finestra o aparador guanyador serà aquell la fotografia del qual obtingui més quantitat de likes (m’agrada).  

Article 7. Temàtica.

Només podran participar al concurs aquells balcons, finestres o aparadors engalanats amb motius on la dona sigui la principal protagonista. 

 

Article 8. Premis.

S’han establert quatre premis. Hi haurà dos guardons per la fotografia d’Instagram de la millor decoració de balcó o finestra (adreçat a persones usuàries particulars), un guardó per Sant Antoni de Vilamajor i un per Sant Pere de Vilamajor, i dos guardons per la fotografia d’Instagram al millor aparador (adreçat als establiments d’ambós municipis), un guardó per Sant Antoni de Vilamajor i un per Sant Pere de Vilamajor. 

S’emetrà un veredicte el dia 31 de març i es contactarà amb els guanyadors via la xarxa social Instagram.

Estigueu atentes a la web, facebook i Instagram de l’Ajuntament de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor i de @viladones, on s’aniran publicant actualitzacions sobre el concurs de balcons.

 

Viladones, febrer 2022.